dilluns, 30 de setembre del 2013

Manifestació 29S


MANIFESTACIÓ HISTÒRICA I SENSE PRECEDENTS!
Així qualifiquen els diferents mitjans de comunicació la manifestació que tengué lloc a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera el passat dia 29 de setembre. S'ha xifrat en unes 100.000 persones les que es manifestaren a favor del diàleg i contra una manera de governar excessivament autoritària.
 És difícil trobar qualcú que no vulgui que els seus fills aprenguin anglès, però en temes d'educació tot s'ha de planificar amb el consens dels docents, la realitat dels alumnes, la col·laboració dels pares i els estudis de la comunitat científica, cosa que ha obviat de manera escandalosa aquest Govern. Una bona part dels missatges dels participants a la manifestació feien referència al fet que tothom vol una educació de qualitat, però sense imposicions. A més a més, és impossible posar en marxa un projecte com el TIL sense recursos, amb retallades constants i amb la comunitat educativa en contra.
De moment, la vaga de docents continuarà aquesta setmana, a l'espera que les pròximes negociacions arribin a bon port.
Des de l'APIMA Blanquerna demanam que s'accelerin aquestes negociacions i que s'arribi a un acord que permeti començar les classes amb normalitat. Mentrestant demanam seny i sentit comú en tot aquest conflicte.
APIMA Blanquerna