divendres, 27 de setembre del 2013

Informació coordinadora


Acords de la coordinadora d'APIMAS

El passat dia 20 de setembre hi hagué una reunió de la coordinadora d'APIMAS de Marratxí.
Els assistents a la reunió varen ser:
IES Marratxí
IES Sant Marçal
Costa i Llobera
Blanquerna
Janer Manila
Ses Cases Noves
Es Liceu.
En aquesta reunió s'arribà als acords següents:
-Donar suport a la berenada reivindicativa del diumenge dia 22 a les 17.00, que organitzen els pares i mares del Costa i Llobera, a la plaça de Sant Marçal.
-Demanar la presència dels docents, pares i mares i alumnes que puguin, a les 9.00 del dematí de dimarts dia 24, a la plaça de sa Cabaneta i al Ple de l’Ajuntament de Marratxí, per reclamar el suport del consistori, a fi que la conselleria faciliti i obri una via de negociació, que permeti una solució justa a la vaga dels docents. En el Ple de l'Ajuntament intervendrà Josep Valero en representació de l’APIMA de l’IES Marratxí i en compliment de l’acord de la seva assemblea de pares i mares. També parlarà en nom de la Coordinadora sobre la necessitat de reunir el Consell Escolar Municipal.
-Donar suport a la berenada d'informació als pares i mares, que farà l’APIMA del CP Ses Cases Noves, dimecres dia 25, a les 19.00 al pati de l’escola.
-Expressar la nostra protesta formal per les restriccions discriminatòries per dur camisetes verdes de la CRIDA que ens ha imposat la Policia Nacional per ordres superiors, i que hem sofert respecte a altres ciutadans, per accedir als registres de la Conselleria d’Educació. Portàvem les peticions individuals de pares i mares que reclamen a la conselleria que faciliti una sortida negociada a la vaga indefinida dels docents.
-Donar suport a les manifestacions de dia 24 i de dia 29 de Setembre.
-Per a la manifestació unitària de dia 29 de setembre, hem convocat a la comunitat educativa de Marratxí, a les 17.45h a la cantonada de l’església dels Caputxins amb la Plaça d’Espanya.
-A cada pancarta que duguin els centres de Marratxí, compartir un lema comú.
Es farà una consulta interna per concretar-ne el contingut i el disseny gràfic. És una forma de manifestar la nostra voluntat unitària, per ajudar a construir comunitat educativa a Marratxí.
De totes aquests propostes, algunes ja han passat durant aquesta setmana. Per tant, fixau-vos amb aquelles que hem destacat de color verd i amb cos de lletra més grossa, ja que fan referència a la macromanifestació de diumenge, dia 29 de setembre.

APIMA Blanquerna