dimarts, 6 de desembre del 2011

IES Sant Marçal

Reivindicació de la construcció de l'IES Sant Marçal
El passat dissabte, dia 3 de desembre, es dugué a terme un acte per reivindicar el segon institut de Marratxí. A banda de l'APIMA de l'actual IES Marratxí i de l'IES Sant Marçal, també hi hagué representació de les diferents APIMAS dels col·legis d'arreu de Marratxí per tal de donar suport a l'acte. Recordau que Marratxí és un municipi que ha crescut molt i necessita, evidentment, el segon institut. D'aquesta manera es descongestionaria l'actual, ja que pateix un problema greu de saturació. Al manifest es va demanar, entre d'altres coses, una reunió urgent amb la comissió de seguiment per a la creació de l'IES Sant Marçal, creada en el Consell Escolar Municipal de Marratxí i amb el president del Govern de les Illes Balears, l'honorable Sr. José Ramón Bauzà.
A la roda de premsa de dia 3 hi hagué diversos mitjans de comunicació com l'Última Hora, el Diario de Mallorca i fins i tot IB3, que emeté la notícia dissabte mateix, tant al telenotícies del migdia com al del vespre.
Recordau que segons com quedi en el futur el mapa escolar de Marratxí alguns alumnes de primària d'arreu del municipi podrien quedar adscrits en un centre o l'altre. També cal tenir en compte que per a alguns alumnes es podria considerar una segona opció per als seus estudis de secundària i batxillerat.