divendres, 1 d’abril del 2016

Marratxí amb els refugiats

Informació d'interès

Solidaritat amb els refugiats  
El Casal Solidari de Marratxí se solidaritza amb els refugiats i per aquesta raó s'adhereix al projecte Mallorca amb Quios que ha posat en marxa el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació.
L'objectiu de la campanya és l'atenció sanitària, el manteniment dels campaments d'acolliment i el suport al sistema sanitari local amb equipaments, especialment per a l'atenció en primers auxilis.
L'import del projecte ha de sortir de les aportacions dels Ajuntaments, empreses, entitats socials i ciutadania en general.
És per això que el Casal Solidari, com a única ONG de Marratxí, es posa al davant d'aquesta campanya i crea un compte corrent destinat única i exclusivament a fer aportacions per a aquest projecte.

Podeu fer les vostres aportacions a:

Marratxí amb Quios


IBAN ES73 2100 5730 2002 0007 0327

En un termini d'un mes es farà entrega al Fons Mallorquí de les aportacions aconseguides.

Comptam amb la col·laboració a l'Ajuntament de Marratxí per fer difusió d'aquesta campanya.

Vos demanam que reenvieu aquest correu a tantes persones com vos sigui possible.

Adjunt teniu més informació de la campanya Mallorca amb Quios,

http://www.fonsmallorqui.org/ca/comunicacio/agenda/agenda/campanya-mallorca-amb-quios/10/1/401

Des del Casal Solidari de Marratxí volem expressar el nostre rebuig a l'acord entre la Unió Europea i Turquia perquè és una flagrant vulneració del dret internacional i dels drets humans. Instam al Govern d'Espanya que plantegi a la Unió Europea tornar a considerar l'acord i accelerar l'acollida de refugiats a l'Estat Espanyol.
Com sempre moltes gràcies per la vostra col·laboració. Marratxí és un municipi solidari.
PD. Si voleu que el vostre nom, el de la vostra empresa i /o la quantitat aportada es publiquin al facebook del Casal Solidari, feis-nos-ho saber al correu casalsolidariportol@gmail.com
Sense la vostra autorització no ho publicarem.