dimarts, 15 de gener del 2013

El dibuix de Neus Alvite González del col·legi Blanquerna ha estat triat com a cartell anunciador de la Rua 2013 de Marratxí


Un dibuix ple de personatges de ficció molt colorit donarà la benvinguda a sa Rua de Marratxí que tendrà lloc el pròxim dia 3 de Febrer.

El dibuix, format pels personatges de ficció més representatius i per les disfresses més típics del Carnestoltes de l’estudiant, Neus Alvite, que cursa sisè curs en el Col·legi Públic Blanquerna ha estat triat entre més d'un centenar de dibuixos d'alumnes de 5è i 6è de diversos centres educatius de Marratxí.

El jurat format pel batle de Marartxí, Tomeu Oliver, la regidora de Fires i Festes, Antonia Coll, el regidor d'Educació, Xisco Ferrà, el Gerent de LABELINF, Rafael Lupiañez i tres representants dels col·legis de Marratxí no ho ha tengut gens fàcil per decidir què dibuix havia de ser el guanyador.

Finalment, i després d'una ajustada votació s'ha decidit que el cartell anunciador de sa Rua d'enguany seria el dibuix presentat per l'alumna de sisè curs del Blanquerna, Neus Alvite, qui rebrà com a premi una càmera digital.

El segon premi ha recaigut sobre Paula Campillo del col·legi Públic Janer Manila que rebrà un reproductor MP4. Finalment el Tercer Premi ha estat per a Laura Mercedes Ponamarchuk de sa Nova Cabana que rebrà un altaveu portàtil, tots els regals són cortesia de l'empresa d'informàtica LABELINF.

El proper dia 18 de gener es farà lliurament dels diferents premis als alumnes amb motiu de la inauguració de l'exposició dels 20 dibuixos seleccionats en aquesta edició del concurs del Cartell de sa Rua 2013 Marratxí.
 
Sa Rua d'enguany a Marratxí tendrà lloc el pròxim dia 3 de febrer i recorrerà els carrers de Pòrtol i sa Cabaneta, en un itinerari que l’any passat canvià la seva ruta. La sortida es realitzarà des del camp de futbol de Son Caulelles cap a Sant Marçal pel carrer de n'Olesa fins a arribar a la plaça de Sant Marçal on es farà el lliurament de premis a les carrosses, per concloure amb xocolata calenta i ball per a tots.