divendres, 18 de maig del 2012

MANIFESTACIÓ DIA 22 DE MAIG

Continuant amb les mobilitzacions contra les retallades del Govern Balear i el Govern Espanyol que afecten a l'educació dels nostres fills i filles, des de la Plataforma por la Educación de la que forma part CEAPA com a Confederació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes ha convocat una nova jornada de mobilitzacions que a cada Comunitat Autònoma es concreten en deferents actes (des de vagues fins a manifestacions i concentracions).
Considerant que els perjudicats per una convocatòria de vaga a l'Educació som les famílies i l'alumnat, a les Illes Balears, juntament amb els sindicats més representatius i la Federació d'Associacions d'Alumnes hem decidit convocar actes de protesta a cada centre en forma de casserolades o pitades com les que vàrem dur a terme el passat dia 10 de maig i que varen ser un èxit. També convocam una concentració de tota la Comunitat Educativa a la plaça de S'Escorxador de Palma a les 19,00 h.
Vos emplaçam a organitzar als vostres centres educatius, juntament amb els mestres i professors i els alumnes concentracions de 10 minuts amb cacerolada o pitada, preferentment, a l'hora de sortida de l'horari lectiu el proper dia 22 de maig.
També vos convidam a participar de la Concentració a la Plaça de S'Escorxador de Palma a les 19,00h on hi haurà diverses activitats reivindicatives (casserolada, cançons, parlaments, etc...). Amb l'objectiu que sigui un acte participatiu, si voleu organitzar alguna activitat, cantar alguna cançó, explicar activitats que feis als vostres centres, bé sigui com a APIMAS , com a mestres o com a grups organitzats, comunica-ho al correu-e info@fapamallorca.org abans de dilluns dia 21 de maig.
Aquesta convocatòria és conjunta amb la Federació Autònoma d'Associacions d'Estudiants (FADAE) i les organitzacions sindicals ( STEI, CCOO, UGT i ANPE).

Esperam que aquesta jornada reivindicativa de dia 22 de maig sigui tant o més participativa que la de dia 10 de maig per fer saber als nostres governants que amb l'EDUCACIÓ DELS NOSTRES FILLS NI S'HI JUGA.
Moltes gràcies per la vostra participació.
Jaume Ribas. President de FAPA-Mallorca