dilluns, 27 de febrer del 2017

Arxiu del Regne de Mallorca

La direcció general de Cultura de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports us convida a participar d'aquesta activitat organitzada en motiu del Dia de les Illes Balears.

VISITA GUIADA A 
L’ARXIU 
DEL REGNE DE MALLORCA
L’emblemàtic edifici de l’Arxiu ha sofert recentment una reforma integral de les seves instal·lacions. L'edifici actual constitueix un conjunt arquitectònic modern i funcional que custodia un dels fons documentals més importants per aprofundir en la història de la nostra comunitat.
La visita que us proposam inclou una explicació didàctica sobre els documents més representatius d’aquesta institució, així com del seu funcionament intern i un recorregut tant pels espais públics com per les zones d’accés restringit. D'aquesta manera, es podran visitar dependències tan diverses com la sala d'investigadors, la sala de digitalització i restauració o una sala de dipòsits compactes, on es conserven documents originals del segle XIII cap endavant.

L'objectiu d'aquesta activitat és doble: donar a conèixer el funcionament d'un arxiu històric i el valor dels documents que s’hi conserven.

Data de realització: 28 de febrer

Hora: de 12.00 h a 14.00 h

Lloc: Arxiu del Regne de Mallorca (c/ Ramon Llull, 3. Palma)

Adreçat a: públic general

Preu: gratuït

Entitat organitzadora: Direcció General de Cultura

Inscripcions i reserves: tel. 971 17 78 34 (Maria José Bordoy)

Places limitades