diumenge, 4 d’octubre del 2015

Comunicat APIMA extraescolars


COMUNICAT 
APIMA EXTRAESCOLARS
Des de l’APIMA del CP Blanquerna hem volgut fer un canvi en les activitats extraescolars que es duien a terme els darrers anys, per aquest motiu vàrem passar una enquesta per tal de conèixer les preferències de les diferents famílies. Amb els resultats vàrem fer una oferta amb una nova empresa ampliant tant la tipologia com l’horari d’aquestes.

El resultat ha estat que només hi ha hagut un mínim de nins per fer 2 activitats noves, i la demanda dels pares ha estat més un espai de guarderia on poder deixar els infants de 15:30 a 16:30. El 25 de setembre l'empresa Educa Sports ens comunica que no podrà dur endavant la gestió de les activitats i retornarà els diners de les matrícules fetes. Des d’aquest moment les accions de l’APIMA per tal de no deixar sense servei d'extraescolars són:
1. Plantejam canvi d’empresa a CIRE (encarregats de la gestió de l’escoleta matinera) i accepten.
2. 28 de setembre es fa una reunió amb les dues empreses per fer traspàs d’informació i possibilitat de continuïtat de les activitats ofertades.
3. 29 de setembre es fan circulars per a tots els alumnes on es comuniquen els canvis, persona de contacte i dies per recollir els doblers de les activitats que s’havien ofertat i pagat prèviament a l’anterior empresa Educa Sports.
4. 1 d’octubre CIRE comença les activitats.


A l’APIMA ens sap greu totes les molèsties que s'hagin pogut ocasionar pels canvis que s’han hagut de fer en el darrer moment i per això creim necessari que les famílies conegueu quins han estat els motius dels canvis esmentats.

Dia 6 d’octubre a les 18.00 es farà l'assemblea i en el punt d’extraescolars hi serà la responsable de CIRE per aclarir si hi ha qualque dubte sobre aquest tema.