dimarts, 18 de desembre del 2012

L'esport de Marratxí es vesteix de gala el proper dia 22 de desembre


La jornada es completarà amb 1a “EsportFesta Marratxí” el dia 29 de desembre a Son Caulelles.


La 5a Gala de l’esport farà entrega de les subvencions als clubs i esportistes individuals. Els millors rebran un reconeixement destacat.

El dissabte 22 de desembre, a partir de les 18 hores, l’auditori del Centre de formació Son Llebre (Es Pla de Na Tesa) acollirà la 5a Gala de l’esport. L’acte servirà per fer l’entrega simbòlica de les subvencions corresponents a l’any 2012. En total, l’àrea d’esports destinarà 47.000 euros als clubs i 6.000 euros als esportistes individuals. A més, els millors esportistes, clubs i tècnics de l’any rebran un reconeixement destacat.

Així mateix, l’ex-entrenador ajudant del Caja Laboral (ACB) Antoni Martorell presentarà el seu llibre “No me digas que no se puede”, un recull d’històries de superació protagonitzades per persones amb discapacitat que han aconseguit èxits en camps com l’esport o la música. Xavi Torres, Juan Manuel Montilla 'Langui' o Serafín Zubiri, entre d’altres, ens demostren que "l’ésser humà no té límits quan es proposa assolir la seva meta malgrat els obstacles que es presentin". El 30% dels beneficis que s’obtinguin amb la venda del llibre es destinen al projecte solidari Mallorca Missionera, que treballa en més de 30 països i destaca per la seva tasca d’ajuda en zones amb extrema pobresa.
EsportFesta Marratxí 
Una setmana després de la Gala de l’esport tendrà lloc una jornada divertida i saludable on la protagonista serà l’activitat esportiva en família. La 1a “EsportFesta Marratxí” es durà a terme al Camp Municipal de Son Caulelles (Pòrtol) el dissabte 29 de desembre des de les 9 del matí i fins les 14 hores. Es faran activitats adreçades als nins de 3 a 12 anys així com als adults. L’esdeveniment permetrà als marratxiners practicar tot tipus d’esports (bàsquet, futbol, voleibol, tir amb arc, marxa nòrdica...) a càrrec dels monitors dels clubs i escoles municipals esportives. La jornada és totalment gratuïta i està oberta a tothom. L’únic requisit és el de formalitzar les inscripcions de participació a l’adreça de correu esports@marratxi.es