dilluns, 12 de març del 2012

Sobre l'assemblea de dia 5 de març


Alguns comentaris sobre l'assemblea de dia 5 de març
Membres de la directiva

El passat dia 5 de març tengué lloc, al menjador del CEIP Blanquerna, l'Assemblea General Extraordinària de l'associació. Se seguiren els punts programats, que es comentaren de manera detallada. Si bé la presència de pares no va ser d'allò més nombrosa, sí que hi va haver participació i diàleg. Es comentaren els problemes econòmics derivats de les retallades, el transport escolar, la baixada en l'ús de l'escola matinera, etc.
El president de l'APIMA Blanquerna, Bernat Cardona, va presentar la seva dimissió per motius personals i deixà el seu càrrec a disposició de qualsevol persona interessada. 
Per tal d'alleugerir la feina dels diferents membres de la directiva de l'APIMA Blanquerna es crearen diverses comissions. D'aquesta manera, les tasques quedaren repartides entre més persones. Una de les coses que més es repetiren a l'assemblea és que amb la participació i la col·laboració dels pares repercutim positivament en el funcionament del CEIP Blanquerna i hi aportam el nostre granet d'arena. I tot això, no cal dir-ho, també afavoreix directament en el benestar i la formació dels nostres fills.