dimarts, 10 de novembre del 2015

Cors solidaris amb el Casal


Benvolguts pares i mares,
 Amb l'objectiu de motivar els nostres fills i filles en els valors de solidaritat i generositat envers els més necessitats, vos informam que durant aquest curs 2015-16 volem col·laborar en la campanya

 CORS SOLIDARIS AMB EL CASAL
que ha posat en marxa el  
Casal Solidari Gent del Món de Marratxí
amb l'objectiu de recollir aliments i altres productes per ajudar les més de 80 famílies que atenen setmanalment.

És per això que sol·licitam la vostra col·laboració per aportar una unitat del producte concret que vos demanarem la primera setmana de cada mes. 
Són productes de primera necessitat que el Casal no pot obtenir d'altres vies ( banc d'aliments, aportacions esporàdiques...) i li suposen una despesa que ara mateix no pot assumir. La majoria dels productes proposats tenen un cost per unitat d'entre 0'80 € i 2 €, encara que n'hi pot haver qualcun d'un cost un poc més elevat, com els bolquers o els cereals de nadó, (entre 3 i 5€) que són d'absoluta necessitat atesa la quantitat d'infants petits que en necessiten.
Cada mes vos informarem puntualment del producte que es recollirà durant una setmana i el professorat habilitarà un espai a l'efecte.

Per a més informació de l'activitat del Casal Solidari Gent del Món podeu contactar a través de casalsolidariportol@gmail.com o visitar-lo cada dijous de 18 a 20h al carrer Albert Castell de Pòrtol (antiga rectoria).

Moltes gràcies per endavant
Aviat rebreu la primera proposta de col·laboració, que es recollirà entre dia 9 i 13 de novembre.