dimarts, 29 de juliol del 2014

Observatori de Costitx


Visita a l'Observatori Astronòmic de Costitx


Dia 16 d'agost, a les 19.00 hores

L'APIMA Blanquerna vos proposa anar de visita a l'Observatori Astronòmic de Costitx. L'activitat comença a les 20h i consisteix a:

-Sessió de planetari digital
-Exposició de meteorits (la més completa exposició permanent a Espanya).
-Si la meteorologia ho permet, observació astronòmica: reconeixement del cel visible i observació del més rellevant a través dels telescopis de divulgació (segons visibilitat i efemèrides, a criteri dels monitors).
El preu que ens ofereixen és de 6 euros per persona. Els infants paguen a partir de 4 anys. Tots els qui tengueu interès a venir a l'observatori dia 16 d'agost ens hauríeu de comunicar a l'adreça de l'APIMA Blanquerna (apima.ceipblanquerna@gmail.com) el nombre de persones que hi assistireu i l'edat dels nins. Teniu fins divendres dia 8 d'agost. Podreu pagar a l'observatori mateix mitja hora abans de començar la sessió.

El correu ha de dur a l'assumpte “Observatori de Costitx” i ens indicau les persones que hi assistiran: 
Nombre d'adults
Nombre de nins
I nom del cap del grup
N. Nins
Edat del nin                        
Podeu convidar, si voleu, familiars i amics, però només tendrem en compte les persones que ens ho comuniquin fins a dia 8 d'agost per poder fer el recompte. És important ser a l'Observatori d’hora per fer el recompte de persones i formalitzar el pagament a les 19.30 hores.

Adreça de l'Observatori:

Camí de l'Observatori, s/n
07144 Costitx