dissabte, 5 d’abril del 2014

Renovació càrrecs APIMA

IMPORTANT!
RENOVACIÓ DE CÀRRECS DE LA JUNTA DIRECTIVA
APIMA BLANQUERNA

Hola a tots i totes,
Des de l'Apima volem posar-nos en contacte amb vosaltres per plantejar-vos la necessitat que té l'Apima de renovació dels seus càrrecs (Junta Directiva).
Com tots sabeu, des de l'Apima es gestiona l'Escoleta Matinera, les Activitats Extraescolars, la venda de llibres a l'inici de curs, les ajudes al centre per als programes de reutilització de llibres, sortides, colònies, revista escolar, material per a l'hort, agenda escolar, reposició de diferents elements del centre, etc., així com la comunicació entre els pares i el centre escolar.
Totes aquestes accions que fa l'Apima han de ser gestionades per un grup de persones que formam la Junta Directiva, així tenim els càrrecs de President, Vicepresident, Tresoreria, Secretari i diversos vocals.
Sense aquesta participació a la Junta Directiva NO SERIA POSSIBLE gestionar totes aquestes activitats. Per aquest motiu i tenint en compte que a final de curs escolar es farà una reunió per a la renovació de l'actual Junta Directiva, SOL·LICITAM que entre totes les famílies que formam l'Apima i que actualment arriben als 212 socis, es participi activament a la Junta i es RENOVIN els càrrecs per altres persones, ja que alguns dels actuals membres ja duen en el càrrec més de quatre anys, per la qual cosa el desgast i el cansament es comença a notar.
Els càrrecs que s'han de renovar més aviat són el de Vicepresident (que actualment està vacant) i el de Tresoreria, que per circumstàncies personals deixarà el càrrec a final de curs.
RECORDAM QUE SENSE AQUESTS CÀRRECS PER AL PRÒXIM CURS NO PODREM POSAR EN MARXA LES DIFERENTS ACTIVITATS QUE GESTIONA L'APIMA, LA QUAL COSA POT PROVOCAR UN GRAN TRASTORN PER A MOLTES FAMÍLIES.
PER TANT, ÉS NECESSÀRIA LA TEVA PARTICIPACIÓ. AJUDA'NS  A ACONSEGUIR QUE TOT FUNCIONI MILLOR!!! ET NECESSITAM!!!
LES PERSONES INTERESSADES PODEN POSAR-SE EN CONTACTE AMB
L'APIMA MITJANÇANT EL CORREU ELECTRÒNIC: apima.ceipblanquerna@gmail.com, LA DATA LÍMIT SERÀ DIA 15 DE MAIG DE 2014.
Una salutació,
El President de l'Apima Ceip Blanquerna