divendres, 20 de setembre del 2013

Suport a la directora

JA PODEU SIGNAR L'ESCRIT DE SUPORT A LA DIRECTORA DEL NOSTRE CENTRE. 
TENIU TEMPS FINS DILLUNS DIA 23, A LES 14.00 HORES
Tal com vàrem acordar a la reunió de l'APIMA de dia 19 de setembre, ja podeu passar pel centre i signar l'escrit de suport a la directora del  
CEIP Blanquerna.

Aquí teniu l'escrit que s'enviarà al  
DIARIO DE MALLORCA:

Les mares, pares i mestres del CEIP BLANQUERNA de Marratxí reunits en assemblea el djous dia 19 de setembre volem manifestar el nostre suport i agraïment a la directora de la nostra escola per la seva tasca.
Hem d'afirmar amb total rotunditat la falsedat de les afirmacions fetes per Jorge Campos, president de "Círculo Balear", i que recull el DIARIO DE MALLORCA en la seva edició del 19 de setembre on expressa que: "No se pueden tolerar las tensiones que se están produciendo en algunos centros como el CEIP Blanquerna de Marratxí, donde la directora ha impedido a varios padres dejar a sus hijos en el colegio porque no pueden hacer frente a la gran cantidad de alumnos que acuden, pues la mayoría quiere clases con normalidad".

Ben al contrari, tots els alumnes que han vengut a l'escola tots aquests dies han estat ben rebuts i atesos en les millors condicions possibles.

Exigim a Jorge Campos una retractació immediata i clara de la seva calúmnia en els mateixos mitjans on ha estat publicada així com una disculpa pública.

Coneixem la dita "Calumnia, que algo queda" (en castellà a l'original) però a nosaltres -que coneixem de prop la directora del BLANQUERNA- no ens enganen.

LA VERITAT SEMPRE SURA.