diumenge, 20 de maig del 2012

Reunió FAPA


L’APIMA Blanquerna assistí a l’assemblea de la FAPA
El passat divendres, dia 11 de maig, l’APIMA Blanquerna assistí a l’Assemblea General Ordinària de la FAPA (Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes).
Es parlà, entre d’altres coses, de les retallades en educació o del problema que suposa a la FAPA mantenir les dades actualitzades de les diferents APIMAS quan es produeixen els relleus de les directives. Es recordà que la FAPA proporciona cobertura legal a les diferents associacions.
Referent a les vagues en educació, l’opinió de la FAPA és que no són efectives, ja que perjudiquen més les famílies que l’administració. En aquest sentit, es donà importància als actes de protesta com la Plataforma de l’Embut (tothom que vol duu cada dimecres una camiseta verda bastant cridanera amb un missatge a favor de l’educació pública), les casserolades fora de l’horari lectiu, etc.
Pel que fa al problema de l’IES Sant Marçal (segon institut de Marratxí) s’explicà que no hi ha assignació per a noves infraestructures, tot i que diferents representants actuals de l’administració diuen que tenen els doblers per construir-lo (és una situació realment complexa).

Enllaços:



Es comenta:
S'ha sentit a qualque reunió de les APIMAS que a l'IES Sant Marçal s'hi adscriuran els del Costa Llobera de Pòrtol, el CEIP Gabriel Janer Manila des Pla de na Tesa i una línia del CEIP Blanquerna des Pont d'Inca Nou.